Web sayfamız sadece phpBB 3.0.x sürümlerine destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

[3.0.7] List top topic [1.0.1]

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti ALEXIS 08 Kas 2010 23:35

jquery-ui-1.7.2.custom.min.js

Sıfırdan bir custom ui oluşturup sadece core ile tablar seçilebilir, 189 kb lık jquery ui yüklemek sırf tab için bence çok gereksiz.
ALEXIS
yönetici
yönetici

Kullanıcı avatarı

İleti: 3628
Kayıt: 03 Arl 2006 08:57
HTML: Çok iyi
CSS: İyi
PHP: İyi
phpBB3: Çok iyi
Sürüm: phpBB 3

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti ForeverBesiktas 24 Kas 2010 01:09

Bu Hatayı Nasıl Düzeltebilirim ..

Resim
ForeverBesiktas
kullanıcı
kullanıcı

İleti: 87
Kayıt: 29 Haz 2009 02:11
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.08

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti melihonline 25 Kas 2010 00:57

eklentinin dil dosyasında yaptırdığı değişiklikleri kontrol edin...

ForeverBesiktas yazdı:Bu Hatayı Nasıl Düzeltebilirim ..

Resim
melihonline
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

İleti: 618
Kayıt: 11 Oca 2008 19:05
Konum: Tokat
İsim: Melih KAYA
HTML: İyi
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.9

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti Abdurrahman 27 Kas 2010 16:47

dil dosyaları utf-8 without bom olarak kaydedilmeli.. Eklenti ile gelen tr dil dosyası utf-8 olarak kaydedilmiş. Bunun dışında gayet başarılı. isteyen arkadaşlar için bomsuz halini ekledim header hatası almamaları için:
top_list_topic.rar
(531 bayt) 41 defa indirildi
Abdurrahman
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

İleti: 249
Kayıt: 31 Ekm 2008 16:35
İsim: Abdurrahman
HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpbb 3.07 PL-1

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti ForeverBesiktas 27 Kas 2010 22:48

Arkadaşlar Ben Aynı Hatayı Alıyorum Halen Daha ,
Dil DOsyalarını Düzewnledim , Dediğiniz Şekilde UTF'yi Ayarladım ve Dosyayı Attım Ama Yinede Sorun Giderilmedi ..
Bu Konuda Yardımcı Olun Lütfen ,
Bir Bilen Bunu Benim İçin Yapsın Lütfen Rica Ediyorum Arkadaşlar ..
ForeverBesiktas
kullanıcı
kullanıcı

İleti: 87
Kayıt: 29 Haz 2009 02:11
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.08

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti Abdurrahman 28 Kas 2010 11:03

hatanın sebebi dil dosyalarındaki karşılıkların bulunamıyor olması... Dil dosyasını doğru dizine yüklediğinzden emin olun
Abdurrahman
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

İleti: 249
Kayıt: 31 Ekm 2008 16:35
İsim: Abdurrahman
HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpbb 3.07 PL-1

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti ForeverBesiktas 31 Oca 2011 23:45

Bu Konuda Biri Bana Yardımcı Olabilir mi ?
Yapamadım Hala Aynı Sorun Devam Ediyor .
ForeverBesiktas
kullanıcı
kullanıcı

İleti: 87
Kayıt: 29 Haz 2009 02:11
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.08

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti yigido58 11 Şub 2011 22:26

bu mod 3.0.8 uyumlumu aceba ben kurdum gayet güzel calısıyor ama bir hata var ne oldugunu anlamadım forum sayfasında kaymada oldu

hata su oturum acildımı bu cıkıyor :
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4632: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/mods/top_list_topic.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4634: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/mods/top_list_topic.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4635: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/mods/top_list_topic.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4636: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/mods/top_list_topic.php:1)


foruma misafir olarak girildimiforum acılmıyor ve su hata cıkıyor:
Genel Hata
Language file ./language/en/mods/top_list_topic.php couldn't be opened.

dil dosyasın yeri dogru onuda belirteyim
yigido58
kullanıcı
kullanıcı

İleti: 27
Kayıt: 12 Arl 2010 00:52
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.8

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti melihonline 11 Şub 2011 22:30

Dil dosyasını doğru yere attığınıza emin misiniz? Hata da

/language/en/mods/top_list_topic.php

böyle yazıyor. tr yazması gerekmiyor mu kırmızı bölüm?
melihonline
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

İleti: 618
Kayıt: 11 Oca 2008 19:05
Konum: Tokat
İsim: Melih KAYA
HTML: İyi
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.9

Re: [3.0.7] List top topic [1.0.1]

İleti yigido58 11 Şub 2011 22:36

melihonline yazdı:Dil dosyasını doğru yere attığınıza emin misiniz? Hata da

/language/en/mods/top_list_topic.php

böyle yazıyor. tr yazması gerekmiyor mu kırmızı bölüm?


evet öyle yazıyor ama dil dosyasının yeri dogru yanlıs olsa kurdugum mod calısmaz degilmi
Sunu1.jpg
yigido58
kullanıcı
kullanıcı

İleti: 27
Kayıt: 12 Arl 2010 00:52
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.8

ÖncekiSonraki

Eklenti Tanıtımları, Duyurular, Güncellemeler


Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

cron