Sürüm: 0.0.4
Yazar: mtrs [ysl52]
Açıklama: Çevrimiçi ve son 24 saat, varsayılan, aktif Flashchat kullanıcıların listesini ana sayfaya ekler. Son 24 saat değeri yönetim panelinde değiştirilebilir. Ayrıca, aktivite listesini görebilen kullanıcı kontrolü için bir kullanıcı izini ekler.
Önizleme:
Prosilver
**************************************************************************************************

**************************************************************************************************
Subsilver2

Yönetim paneli

Uyumlu olduğu phpBB3 sürümleri:
- phpBB 3.0.5
Modification Download: Flashchat Activity Stats
Özellikleri:
- Yönetim kontrolünden ayarlanan son 24 saat flashchat kullanıcı listesi
- Sohbet odasında olan çevrimiçi kullanıcı listesi
- Son 24 saat sohbette olan kullanıcı listesi 1 saat önbellek üzerinden alınır
- Flashchat aktif kullanıcı listesini görmek için kullanıcı izini
- Son 24 saat değeri Flaschat "Message Remove After" ayarından düşük olmalıdır
- phpBB3.0.5 ve Flashchat 4.71-5.0.07-5.0.11 üzerinde test edilmiştir
- Eklenti Flashchat dosyalarından bağımsız olarak bu bilgileri phpBB3 DBAL ile toplar
- Son chat ziyaretçileri listesi üzerin fare ile gelince kullanıcı son chat zamanı
Dil dosyaları/eklemeleri:
- Türkçe
- İngilizce
Lisans: GNU General Public License v2
Kurulum zorluğu: Kolay
Kurulum süresi: 3 Dakika
Dosya formatı: .zip
Dosya indirme: Flashchat Çevrimiçi Kullanıcılar
phpBB.com linki: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1669485
Notlar: Highway of Life tarafından yazılan Activity Stats eklentisinden esinlenerek yazılmıştır, bazı fonksiyonlarından kod kulalnılmıştır.