Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Joomla 1.5 + Community Builder + phpBB3 Senkronizesi

Joomla 1.5 + Community Builder + phpBB3 Senkronizesi

İleti speedman 12 Haz 2009 20:11

Herkese selamlar

Ben bir sağlık sitesi kurmak istiyorum ve bu siteyi Joomla tabanlı kuruyorum.
Joomlada Community Builder isimli bir bileşen var bunun kurulumunu yaptım Joomla Login ile senkronizasyonunuda yaptım.

Ancak phpBB3 kuruşumundan sonra JFusion isimli bir eklenti ile Köprüleme yapmak istiyorum.
Bu eklentiile phpBB3 köprülemesini yaptığım zaman phpBB3 login sayfasında Joomlanın logini pasif edilip phpBB3 logini kullanılıyor.

Ancak benim sitemde Comunity Builder da kurulu olduğu için Joomla Loginle senkronize olarak CB çalışıyor.
phphBB3 senkronizasyonu birtürlü yapılamıyor

Acaba bu 3 lü için " Joomla 1.5 + Community Builder + phpBB3 " ortak kullanılabilinecek bir plugin filan varmı?

Yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olucam.

Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla
speedman
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.4

Re: Joomla 1.5 + Community Builder + phpBB3 Senkronizesi

İleti limitsizim 12 Haz 2009 21:46

Daha önce b.rçok joomla 1.5 ve phpbb3 köprüsü denedim hepsinde aynı sonuç ya çalışmıyor yada çalışsa bile güncellemelerde vb. işlemlerde sürekli sorun çıkıyor siteleri bozuyor bu sebeble 1 defasında koca forumu kaybettim joomlada önemli bir eklentiniz yoksa (üyelik gerektiren) sadece foruma üyelik alın 2 sini ayrı yapın ...
limitsizim
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpbb3

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir