Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Yabancı nik ile üye olan üyeler...bot

Yabancı nik ile üye olan üyeler...bot

İleti webmas52 02 Nis 2009 11:26

selam arkadaşlar benim sitede şöyle bi sorun var sizdede oluyomu bilmiyorum son aylarda yabancı isim ile yabancı mail adresi ile genelde uzantısı gmail olan yada sonu co.uk veya de olan bilinmedik üyeler oluyor bunu için doğrulama kodu koydum ve aktif edilmesi için mail adreslerindeki linki tıklamaları gerekiyo eskiden açıktı üye olup bişeyler yazıyolardı reklam olarak.. bunları nasıl engelleyebilirim bir fikri olan varmı ?
şimdiden teşşekkürler...
webmas52
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

İsim: erkan
HTML: Çok iyi
CSS: Orta
PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.4

Re: Yabancı nik ile üye olan üyeler...bot

İleti adsiz 02 Nis 2009 11:40

Bunları engellemek için yazılmış Anti Bot Modları var ama ben kayıt ekranında 2 adet zorunlu özel profil alanı ekledim bundan sonra bir daha bu tip kayıtlar olmadı...

kullanıcı ve gruplar > özel profil alanları kısmında yeni bir profil alanı ekle (tek satır yazı alanı seçebileceğin şekilde yaparsan daha iyi olur ) yeni alan oluştur de ardından ayarlar ekranında kayıt ekranında göster işaretle zorunlu alan işaretle diğer ayarları kendine göre yapabilirsin... en azından ben bu şekilde kurtuldum...
adsiz
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
Sürüm: 3.0.10

Re: Yabancı nik ile üye olan üyeler...bot

İleti muiketi 02 Nis 2009 15:03

site kuralları A1:
Başlık ve içeriğinin anlaşılabilir bir dille, imla kurallarına ve Türkçe karakterlere dikkat edilerek yazılması, yanlış anlaşılmalara mahal verilmesini engelleyeceği gibi, diğer üyeler tarafından da daha kolay anlaşılmasını sağlayacaktır. IRC lisanı ile ileti yazmak, bir büyük bir küçük harfle yazmak, tamamı büyük, tamamı kalın, renkli yazılar kesinlikle yasaktır.
muiketi
yetkili
yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: Çok iyi
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.7 PL1

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir