Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Anasayfada Gösterim

Anasayfada Gösterim

İleti diimh 07 Mar 2009 16:23

Arkadaşlar bu son yapmak istediğimşey . Malumunuz http://www.mimari.org adında bir sitem var ve doküman ve bilgi sitesi adı altında yapıyorum. Bu sitenin tabiiki bir phpbb forumu var :) şimdi buraya kadar herşey çok güzel. Fakat şöyle bir olay var ki ben bazı foruma yazılmış olan şeyleri ana sayfaya taşımak istiyorum. Bu mümkünmü.
Mesela Bir table açayım. Bu table a databaseden veri çağırayım. Yada flashda bir dynamic alan oluşturayım, buraya çağırayım. bu nasıl yapılır. Ana sayfada linke basıldığından databaseden bilgiyi çağırması için ne yazmalıyım.

Bir de bunlar haricinde şöyle bir sorum daha var. Ben bu ana sayfadaki makalelerin altına insanlar yorum yapsınlar istiyorum. Youtube daki gibi yani . alta msg yazıp yollasınlar. Bunu şuan varolan forumum ve databaseim yardımıyla yapabilir miyim ? Yok sa bunun için ayrı birşey mi kurmalıyım. Eğer kurmalıysam nedir bu kurmam gereken şey ?
diimh
kullanıcı
kullanıcı

HTML: İyi
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpbb3 3.0.4

Re: Anasayfada Gösterim

İleti IcEman 07 Mar 2009 16:36

siteniz firefox,IE7 ve Opera da sola yaslı ve köşelerde kırılmalar şeklinde görüntüleniyor..

flash çalışmanızı temaya yerleştirmek için aşağıdaki makaleyi incelemenizi öneririm..
stil-tema-ve-grafik-f72/flash-header-t2009.html

forumda yazılan bazı yazıları anasayfada göstermek istiyorsanız en basit yolu "portal" eklentisi kurmaktır.Bunu düşünebilirsiniz..
IcEman
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBb 3.0.8

İleti diimh 07 Mar 2009 16:52

portal eklentisi derken, yönlendirebilir misin rica etsem .ne yapmam nasıl yapmam konusunda hiç bir fikrim yok.

buarada forum ortadayken normal çalışıyor fakat sola yaslamak istedim. marginleri left yaptım fakat header 2px kadar gövdeden uzaklaştı. onu düzeltemedim. ama sayfaya sadece flash koyduğumda problemsiz.
diimh
kullanıcı
kullanıcı

HTML: İyi
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpbb3 3.0.4

İleti Abdurrahman 07 Mar 2009 16:59

Abdurrahman
kullanıcı