tescil her fikir için geçerli bir çözümdür.. fakat işlerliği konusunda ciddi şüphelerim var.. kim ya da hangi mahkemeler bunla uğraşacak..
bu türk forumculuğunun -en azından diğer konularda takıldığım hiçbir yabancı forumda alıntının belirtilmediğini görmedim- en büyük ayıbıdır..
C/P içeriklere dur demezse site yöneticileri oradan ilham alıp kendi sitesini açan eski üye yeni admin genelde anladığı kısa yoldan popüler olmanın 1001 yolu olan kullanıcı site başlıklarını da çalar elbette..
imam-cemaat ilişkisi..
bu tür belayı -çalıntıya saygı.. bir teşekkür abiii... muhabbetini- başımıza açan "dünyanın en büyük türkçe forumunu" kutluyorum..
EKLEME
Abdurrahman yazdı:bu gnu lisansı bişey vardı ama tam bilgim yok.
site kurallarını okumayan birinin -ki burada herkesin başına gelen şeydir- şu lisans bu lisansı okuyacağına inanıyor musunuz hala??
adamın bir problemi vardır.. dile getirmesi gerekir bunu.. direk ilgili siteye kayıt olur.. önüne gelen butonlar için genelde olumlu olan "evet/next/kabul ediyorum/accept" gibi seçenekleri işaretleyerek olay biter.. sonra hoppa yeni konu..
gene asıl konuya dönecek olursak..
dedik ya.. genel arzu "popüler olmak", en çok teşekkür alan üye olmak, en baba rep puanına sahip olmak..