Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Hızlı Host

Hızlı Host

İleti Abdurrahman 25 Şub 2009 16:18

Phpbb3 ile daha uyumlu ve çok hızlı bildiğiniz kaliteli host firmaları var mı? Hız çok önemli. Ayrıca phpbbturkiye.net de hızlanmış gibi sayfalar daha hızlı açılıyor. Acaba host değişikliği mi oldu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Abdurrahman
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

İsim: Abdurrahman
HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpbb 3.07 PL-1

Re: Hızlı Host

İleti ALEXIS 25 Şub 2009 16:47

Buradan host tavsiyesi veremiyoruz, webmaster forumlarında veya hostbul.net te yeterince var zaten. Ama, yorumları ve dolandırıcı konularına iyi göz at, özellikle okullar tatil iken tostçuların sayısında ciddi artış oluyor, tatil zamanında açılan, tatil sonrasında kapanan çok tostçu oluyor.

phpBB Türkiye de sunucu değişikliği oldu.
ALEXIS
eklenti yazarı
eklenti yazarı

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
HTML: Çok iyi
CSS: İyi
PHP: İyi
phpBB3: Çok iyi
Sürüm: phpBB 3

İleti Abdurrahman 25 Şub 2009 17:42

ALEXIS yazdı:tatil zamanında açılan, tatil sonrasında kapanan çok tostçu oluyor.

phpBB Türkiye de sunucu değişikliği oldu.

:lol: tostçular :lol: Yeni hostumuz hayırlı olsun. Sayfalar çok hızlanmış. Sayfalar resmen uçuyor :P
Abdurrahman
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

İleti clients 25 Şub 2009 21:52

host alacaksan yabancı firmaları öneririm. saf-eklentisiz phpbb3 ü kaldırabilen bir türk hostu gördünmü. ben göremedim. cok basımız agrıdı çok, türkiyedeki hostinglerde host almakmı asla.şu an bulundugumuz firma almanyada bir türk hostingi hız olarak iyi. fiyat performans cok iyi.pm den adresi gonderebilriim
clients
kullanıcı
kullanıcı

PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.1

İleti IcEman 25 Şub 2009 22:03

Türkiye de host işini oldukça iyi yapan yerler var.İsim verirdim ama reklam yapmak istemem.Bir deyim vardır parayı veren düdüğü çalar diye .. ALEXIS'in dediği gibi ortalık tostçularla dolu .. Tükiyede bu işi yapan sayılı firmalarla çalışırsanız hiç başınız ağrımaz, hizmet aldığım host firmasını uzun bir zamandan beri kullanıyorum bir defa da olsa sorun yaşamadım ?
IcEman
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
Sürüm: phpBb 3.0.8

İleti clients 25 Şub 2009 22:10

sayılı firmalar var diyorsunda bunalrın fiyatları cok ucuk rakamlar. ve şu lanet cpu limiti var türkiye hostlarında cpu limitini aşınca hemen suspend koyarlar, saf phppbb3 foruma bile suspend attılar, hatta iyi bir host oldugunu düşündüğümüz Hex.... adlı host firması.bu cpu limitide yenı moda oldu normalde yurt dışında yok , böyle uygulama varsada dandik servarları olan firmalardır.
desktop bilgisayara quad core takıpda server olarak tanıtıyorlar ve böylece göz boyama işlemleri elden gecdikden sonra saf forumun 3 gun içinde suspendleniyor :D
clients
kullanıcı
kullanıcı

İleti Abdurrahman 25 Şub 2009 22:21

Tavsiyelerinizi özel mesajla bildirirseniz sevinirim. Hızlı olması çok önemli.
Abdurrahman
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

İleti clients 25 Şub 2009 22:32

pm olarak atıyorum.
En son clients tarafından, 25 Şub 2009 22:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
clients
kullanıcı
kullanıcı

İleti ysl52 25 Şub 2009 22:40

clients yazdı:bu cpu limitide yenı moda oldu normalde yurt dışında yok , böyle uygulama varsada dandik servarları olan firmalardır.
Bu limit var yurt dışında da, 2 yıldır bende takılırım bazen 5 dakika kapatır otomatik açarlar. Uzun süreli sorun olmaz. Adına shared hosting denilen aylığı 4-7$ arası paylaşımlı sunucularda bu sorun olur. Örnek sunucuda 600 tane domain olur, sizinki onlarla sunucu cpu kaynaklarını paylaşır. Tabii ki, sorun da çıkar.

Tostçulardan yıllık 30 Liraya bir arkadaş en ucuzundan almıştı, 1 sene çalıştı, sonraki sene parayı ödeme peşinden bir kapandı 1 hafta 10 ses çıkmadı. Özetle, tostun yıllığı 60 a gelmiş oldu onlara.. :D
ysl52
tercüme
tercüme

Kullanıcı avatarı

HTML: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.7-PL1

İleti clients 25 Şub 2009 22:47

valla hocam ben bulundugum yerde memnunum, adamlar işini iyi yapıyor, almanya da bir turk hosting firması fiyatlarda burdakı tostcularla aynı ama gercek server kullanıyorlar evdeki pc yi server yapmıyorlar.
clients
kullanıcı
kullanıcı

Sonraki

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir