İlk adım olarak php'ye başlangıç seviyesi.. Bi sonraki ay ise gelişmiş php dersleri var..
phpBB'de eklenti geliştirmek veya php'yi öğrenmek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsattır.
Şubat 2009 sayısı

Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

maskeli_forum 08 Şub 2009 11:02

maskeli_forum yazdı:Upload edip download a açmak istedim ama bir emek harcanmış ve türk şirketine ait. Bu emeğin hakkı parayla satın almaktır.
Simuzer yazdı:Çok fazla bir para da değil zaten. Ben aldım, fazlasıyla hak ediyor. Tarafımdan kesinlikle paylaşılmayacak, zaten öyle bişi olsa Chip kendi sitesinde yayınlardı.

ysl52 yazdı:Flash video dizisi olması sayesinde kalite yüksek, ama benim pc de belki sorun anlayamadım, ileri geri ilerletme ve ekranda görüntüyü küçültüp dinleme seçenekleri yok.

Sanırım sayısı 48 tane, tek tek izlenebilen swf video dizini ben de buldum, ama tek video gibi avi formatında dosyası olsa ve küçük ekran ile arka planda oynasa güzel olurdu. Böylece daha çok ilgi çeken kısımı inceleme kolaylaşırdı, bu kadar yapmaları da faydalı, sağolsunlar. Ama henüz, film gibi henüz baştan sona başına oturup izlemedim.Akansu yazdı:Ayrıca ileri geri çalışmakla birlikte bazı dersler açılmıyordu..CD'ye manuel giriş yapıp swf dosyalarını tek tek çalıştırdım anca öyle oldu...

CitLemBiK yazdı:Ben yurtdisindan katildigim icin bu videoyu / Videolari bulma sansim yok , biri paylasabilir mi acaba?...
Yasal ise...

CitLemBiK yazdı:Ben yurtdisindan katildigim icin bu videoyu / Videolari bulma sansim yok , biri paylasabilir mi acaba?...
Yasal ise...

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir