Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

YakushaBB Projesi İptal Mi Edildi?

YakushaBB Projesi İptal Mi Edildi?

İleti sonerium 02 Şub 2009 16:46

gelismis-surumler-f29/yakushabb-alfa2-calismalari-t2751.html burdaki konu kilitli olduğu, yakushabb.com zaten kapalı ve yakusha.net/forum bağlantısı da çalışmadığı için buraya yazma ihtiyacı hissettim. Bu konuda diğer topicte de net bilgi yok. Yakushabb projesi iptal mi edildi artık devam etmeyecek mi?

sabri ünal'a pm atmak istemedim bu konuda çünkü eminim bu konuyu benden başka merak edenler de vardır.

Bu forum sadece geliştiriciler içindir, eğer bir premod geliştiricisi değilseniz lütfen konu açmayınız.

Biliyorum ama konu ile ilgili mantıklı bir bölüm bulamadım.
sonerium
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

İsim: Soner
HTML: İyi
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.6

Re: YakushaBB Projesi İptal Mi Edildi?

İleti ALEXIS 02 Şub 2009 18:28

ALEXIS
eklenti yazarı
eklenti yazarı

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
HTML: Çok iyi
CSS: İyi
PHP: İyi
phpBB3: Çok iyi
Sürüm: phpBB 3

Re: YakushaBB Projesi İptal Mi Edildi?

İleti sabri ünal 04 Şub 2009 21:50

teşekkürler... iptal edildi, frame virüs yedi... neler etti neler gitti anlamadım...

şu an sadece blogum var ve arada karalamaya devam ediyorum...

phpbb -> 3.1.* ile birşeyler yapmayı planlıyorum... lakin benim planım backlink kazanmak için basit bir proje şeklinde... uzun süreli kod yazamıyorum... malum bir sitemiz var -> http://www.kitap.com.tr -> kitap satmaya devam ediyoruz...

ilginiz için teşekkür ederiz... bence almanların yaptığı premodları kullanın, türkler adam olmuyor, ateş gibi girip buz gibi çıkıyorlar işin içinden... :lol:
sabri ünal
kullanıcı
kullanıcı

Kullanıcı avatarı

İsim: sabri ünal
HTML: İyi
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpbb3 CVS

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi