Arkadaşlar phpbb 3.0.4 yeni versiyona güncellemiştim yarım saate kadar siteme girebiliyordum az önce baktığımda siteye index atmış cpanel e girdim ve şifreyi değiştirdim. htaccess dosyasına baktım ordan birşey yapmamış ama index dosyamı değiştirdiğimde de sürekli attığı index sayfası çıkıyor bunu hangi dosyadan yapmış olabilir nerde düzenleme yapmalıyım?
Cevap için teşekkür ederim alexis şu anda cpanele ve ftp ye bir bağlanıyor bi süre sonra bağlantı gidiyor. Host sitesindede aynı index var. Sorun host sitesinden olabilir mi? Yani host sitesi ************* sıkıntı buradan kaynaklanıyor olabilir mi?
Bir de javascript derken bunu düzeltebileceğim hakkında bir fikrin varmı? Cevabın için teşekkürler
olabilir, benim sitem hiç hacklenmemişti, lakin host toptan hacklenmişti, sürekli in8dex geliyordu sisteme... sonra bütün serveri silip yeniden kurdular!
Beyler sorunu düzelttim ayrıca o anlık reklam gibi olmuş kusura bakmayın yedekleri alıyorum eski aldığım yedeği tekrar attım bir şey kaybetmedik ama 1 daha olursa host u değiştireceğim teşekkürler yardımlarınız ve yorumlarınız için