Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

taşınan konu hakkında

taşınan konu hakkında

İleti viper_aykiri 07 Arl 2008 14:51

arkadaşlar mesela bugün siteme herhangi bir forumda konu ekledim google dizinine eklendi hemen ama daha sonra konuyu başka bir foruma taşıdım sonra googlede arattığımda konu o forumda olmadığı için konu mevcut değil yazısı çıkıyor bu yazının olduğu yerin altına arama kutusu nasıl koyabiliriz? ve o yazıda nasıl oynama yapabilir?. yardımınız için şimdiden teşekkürler. çalışmalarınızda başarılar...
viper_aykiri
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.3

Re: taşınan konu hakkında

İleti muhakara 07 Arl 2008 16:51

Yazıda oynama yapabilmek için: language/tr/common.php'de şu satırlardan kastettiğini ihtiyacına göre düzenleyebilirsin. Ben tam olarak hangisini istediğini anlamadığım için ikisinide ekledim. Karşılaştırmanı yaparsın;
Kod: Tümünü seç
'NO_TOPIC'               => 'Talep edilen konu mevcut deÄŸil.',
'NO_TOPIC_FORUM'         => 'Konu veya forum mevcut deÄŸil.',

Örneğin; "ulaşmaya çalıştığınız konu için lütfen forum arama kutusundan arama yapınız'' yazabilirsin. Ben uyarının altına arama kutusu eklemeyi denedim ama yapamadım. Ama bu şekilde de işini görebilir sanırım.
muhakara
kullanıcı
kullanıcı

İsim: Muhammed Karadoğan
PHP: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpbb 3.0.4

Re: taşınan konu hakkında

İleti viper_aykiri 07 Arl 2008 19:07

eline sağlık üstteki olanı soruyordum bende kendim bi kaç satır ekledim yukarıdaki kutudan arayın diye güzel oldu :)
viper_aykiri
kullanıcı
kullanıcı

PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.3

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir