Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

[Soru] Üyelerin ayrılması sonrası istekler hakkında?

Re: [Soru] Üyelerin ayrılması sonrası istekler hakkında?

İleti Dareon 22 May 2010 15:50

ben yeni bir üyelik sözleşmesi yaptım ve o dediğiniz şeyi değiştirdim ama sitede su anda hiçbirşey calısmıyor hep beyaz sayfa geliyor.
biraz daha detaylı gösterebilir misiniz.

O satıra mesala şunu eklemek istiyorum ben.

<big><b><li><center>

<font color="teal" size="4" face="Century Gothic">MangaTurk Üyelik Sözleşmesi</font>

<br><br>Dikkatle okunmalıdır...<br>
<br>Burası Anime&Manga forumudur. Fazlasını bekleyenlerin üye olmaması rica olunur. Hayatın anlamını bedava forumda vermezler.<br>
<br>Foruma atacağınız mesajlar şahsınızın zeka düzeyinin göstergesi olup yazdığınız şeyleri insan formunda yazmanız saygı görüp sevilmenize sebebiyet verir. Hayvan formunda yazılan şeyler genelde silinir ve kişi banlanır.<br>
<br>Forumda karşınızdaki üyeye "Gerizekalı, Aptal, Moron" gibi şeyler söylemeyin, size söylendiğindede moderatorlere bildir butonuna tıklayın. Biz sizin yerinize ona "gerizekalı, aptal, moron" deriz. Siz zahmet etmeyin.<br>
<br>Forumda tartıştığınız üyenin gözüne kum atmak, çıplak resimlerini foruma koymak ve abaza zihniyetlere malzeme vermek yasaktır.<br>
<br>Forumda yazdığınız şeyler şahsınız adına zimmenlenip herhangi bir hukuksal sorunda topu size atmaktan çekinmeyiz, bu yüzden milli değerler ve kanunların koruduğu kişilere laf atma.<br>
<br>Daha Türkçe'de iki kelimeyi bir araya getirip insan gibi yazamaz, kendimi ifade edemezken, Japonca yazmaya çalışmayacağıma.<br>
<br>Diğer üyelerle enseye şaplak, göte parmak olmayacağıma.<br>
<br>Küçüklerime sevgiyle,Büyüklerime saygıyla yaklaşacağıma.<br>
<br>Salak salak konuşup kimsenin sinirlerini bozmayacağıma<br>
<br>Bana göre Güzel doğru gelen şeylerin başkalarına karşı kaka olacağının farkında olduguma.<br>
<br>Beynimin gerekli kısımlarının çalıştıgına.<br>
<br>Anime izledikten yada mangas okuduktan sonra Çıldırıp kendimi, Kumun altına sokmak, Denizin üstünde yürümek, Ağaçtan ağaca atlamak gibi, salakça şeyler yapmayacağıma.<br>
<br>Beynimle, Kukum yada Pipim Yer değişirse Gelipte Foruma bunu yansıtmayacağıma.<br>
<br>MangaTurk'te olan herhangi bir bilgiyi başka siteye gidip copy paste yapmayacağıma.<br>
<br>SÖZ VERİR, YEMİN EDİR, JUTSU YARATIRIM<br>
<br>TÜM HAKKI VE KOPİSİ SAKLIDIR 2010 BULAN TOP OLSUN Yazan(Diabolus Ipsum Amans)<br>

<br>Yönetime, Erkek Üyeden Not : Bana verilen yetkiyi kullanıp ilgili msn adreslerini üye
listesinden tırtıklayacağıma,kendi adresime ekleyeceğime,Anime&Manga sevenlerin önünde and
içerim.<br>

<br>Yönetime, Kız Üyeden Not: Bana verilen yetkiyi kullanıp Gösterip Elletmeyeceğime,Açtığım
konularla Eklediğim resimlerle diğer kız üyeleri kıskançlıktan çatır çatır çatlatacağıma hep bir
hava ,hep bir afra tafrayla forumda konudan konuya atlayacağıma, Anime&Manga sevenlerin önünde
and içerim.<br>
<big>Yönetimden Üye Olacak İnsan Evladına Özel Not: Bizler bazı kişilerin olduğu gibi Tanrı ya da Yarı Tanrı değiliz. Bizlerin de canlı kanlı insanlar oldugumuzu unutma. Bu forumdaki yönetimden hiç biri sana hakaret edemez ve kalbini kıramaz, sen bizim için önceliklisin fakat başkalarınında haklarına saygı gösterdiğin sürece bu yüzdendir ki sana uyman gereken kuralları yazdık. Yönetimden herhangi biriyle ilgili bir sorun yaşadığında en yüksek merciye başvur. (Diabolus Ipsum Amans)
</big>

Ekliyorum ve site bembeyaz oluyor.
Dareon
kullanıcı
kullanıcı

İsim: Dorian
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB3 Gold

İleti ysl52 22 May 2010 16:46

Yukarıdaki metin iki kez ' var, onları \' ile yer değiştir. Dil dosyası hata verir aksi halde.
ysl52
tercüme
tercüme

Kullanıcı avatarı

HTML: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.7-PL1

İleti standartt 23 May 2010 03:40

Hesabın kapatılamaması gibi bir kural bence bütün siteler için çok saçma olur. Sisteme giriş yapmayan kullanıcılardan hiçbir site kar edemez hatta bence böyle üyelerin sayısı fazlaysa veritabanı boyutu durduk yere daha fazla olur. Mutlaka her üye hesabını istediği zaman kapatma hakkına sahip olmalıdır.
Daha önce yazdığı mesajların silinmesi konusunda web sayfasının sahibine kalmış bir insiyatif olarak düşünüyorum. Kullanıcıdan para kazanmasak bile içerik para kazanmada dolaylı bir etkendir. Bu yüzden hesap kapatılmalı fakat içerik silinmemeli diye düşünüyorum.
standartt
kullanıcı
kullanıcı

İsim: Rıfat ÜÇÜNCÜ
HTML: İyi
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB3 3.0.7 PL1

Önceki

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi