Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

sıtemı acmak ıstıyorum

sıtemı acmak ıstıyorum

İleti camuradam 17 Ekm 2007 20:17

merhaba arkadaslar ben bır forum yaptım ama hallen gold versıonu /full beklıyoruz ben su anda formu acmak ıstıyorum sorun cıkarmı yoksa actım dıyelım uyelerde aktıf mesajlara herneyse bu gold veya full versıonu cıktıgında sorunsuzca konvert yada full versıonuna gcebılırmıyım eger evet ıse hemen yarın formu acmak ıstıyorum daha önce vbulletun kullanıyordum 4 aydır forum kapalı bır turlu cıkmaıgına acamadık lufen bu ısten anlayan cevap versın nıhayetınde buyuk bır ıs sorumluluk hepınıze sımdıde cok cok tesekur ederım
kusura bakmayın unu tmadan vbulletıne oldugu gıbı kım onlıne kım ne yapıyor o turden bır mod varmı varsa lutfen adresını buraya lınkını verebılırmısınız tesekurler herkese
En son camuradam tarafından, 17 Ekm 2007 23:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
camuradam
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: BETA RC7

Re: sıtemı acmak ıstıyorum

İleti limitsizim 17 Ekm 2007 20:25

Dostum phpbb3 gercekten ahrıka bir sistem kullandıgın zaman paralı sistemlerden bile daha kullanışlı fonksuyonlu oldugunu görceksin biraz karışık yazmışsın anladıgım akdarıyla cevap verim şu anda bildigim kadarıyla phpbb2 den geciş avr sadece diger altarnatif yollar oldugunu duygum myadminden alınan taplo yedekelriyle ugraşıp phpbb3 e uyalayanalar oluyor bu genel yapabilene tüm sitemelr arası oluyormuş öle tam sürüm benim tahminim rc9 dabn sonra yada rc10 dan sonra cıkacak tabi bu tahmin ama sistemim işleyişim otursun üyelerim gelsin dersen şimdi phpbb3 e gecmen daha saglıklı çünkü o zaman forumun mesaj bakıından dolmuş üyeler gelmiş olur daha rahat olur anladıgım kadarıyla sen bunu soruyorsun...
limitsizim
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
Sürüm: phpbb3

İleti camuradam 17 Ekm 2007 20:36

ılgılendıgın ıcın tesekurler demek ben yanlıs anlatmısım bastan anlatım
daha once forumum vardı vbulletı orayı kapatık dırekmn phpbb 3 gectım yanı rc3 den basladım sımdı ıse
rc7 deyım suan forum hazır ben dıyorum kı uyelerım kacmadan formu acmak ıstıyorum bugun ve yarın
ama acılen acmam lazım 4 aydır kapalı,
suan SIKINTIM bu gold versıonmu nedır o cukmadan formu acım son versıon cıkarsada convert yapabılırmıyız uylerımınde oldugu varsayarak dönüşüm yapabılırmıyız yada formu acmak tehlıkelımı sorunum bu
ya bu formun bu kadar hızlı cevap verdıgıne gercekten sasırdım bızım forum bıle kımse ılgılenmıyor helal sıze sımdıden tesekurller
En son camuradam tarafından, 17 Ekm 2007 23:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
camuradam
kullanıcı
kullanıcı

İleti limitsizim 17 Ekm 2007 20:45

Anladım siz phpbb3 rc7 yüklediniz forumu açmaay korkuyorsunuz rcx sürümleri oldugun icin daha önce böle bir konuşma olmuştu sanırım alexis ti phpbb3 rcx sürümleri güvenli olmasa phpbb.com kullanmazdı demişti hakkatende öle yönetici ekibi bildigim kadarıyla hepsi phpbb3 kullanıyır bizde bende kulanıyorum açmanızda bir sakınca olcagını sanmıyorum rcx sürümlerini bus iteden takip edin cıktıgında güncelleyin bir problemi olmaz umarı sorunuza yanıt olmuştur bu yazı. Yeni üyesini şunlara dikkat edin 1- konuyla ilişkili başlık açmaya özen gösterin 2- Yardım şablonu kulanın 3-Sorunları yazmadan önce arama yapın. Siz yaptıgınız icin bunlar söylemiyorum sadece kurallar hatırlarmak istedim kolay gelsin.
limitsizim
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İleti camuradam 17 Ekm 2007 20:51

yanı son soru yanı sımdı acabıklırmıyım rc7 kullanmama ragmem oylese cok tesekuler dostum bır harıkasın
evet bugun uye oldum konuyu nereye yazacagımı sasırdım bundan dolayıda ozur dıllerım harıkasınız acacam
tesekurler yurekten
En son camuradam tarafından, 17 Ekm 2007 23:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
camuradam
kullanıcı
kullanıcı

İleti limitsizim 17 Ekm 2007 20:54

Önemli degil amacımız yardım etmek zaten bunun icin burdayız gercekten kurallar uyarsan bu siteden çok şey alırsın ben aldım ordan biliyorum kolay gelsin acılışında hayırlı olsun :D
limitsizim
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İleti ALEXIS 17 Ekm 2007 21:21

Tümü kalın mesaj yazılamaz, lütfen değiştirin!
ALEXIS
eklenti yazarı
eklenti yazarı

Kullanıcı avatarı

İsim: Sevdin Filiz
HTML: Çok iyi
CSS: İyi
PHP: İyi
phpBB3: Çok iyi
Sürüm: phpBB 3

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi