Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

konunun içine girdigimde yeni konu aç butonu yok?

konunun içine girdigimde yeni konu aç butonu yok?

İleti fatihbaz 03 Arl 2010 05:03

arkadaşlar,phpbb 3.0.8 kurdugum sitemde önc subsilver kullandım ama bagzı sorunlar yaşadım ve default tema olan prosilvera döndüm.şimdi burada bi sorun var,konuların içerisine girildiginde yeni konu aç butonu yok aynı buton subsilver2 de vardı.sorunum ftpde bu butonların olmaması degil,kodlarda bu butonların yer almaması :( subsilver2 deki viewtopic_body dosyasında ilgili kısım anladıgım kadarıyla şu şekilde :

Kod: Tümünü seç
<!-- IF not S_IS_BOT -->
         <!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO --><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">{POST_IMG}</a>&nbsp;<!-- ENDIF -->
         <!-- IF S_DISPLAY_REPLY_INFO --><a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}">{REPLY_IMG}</a><!-- ENDIF -->

prosilverda ise burada şu kodlar var :

<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_REPLY_INFO -->
      <div class="<!-- IF S_IS_LOCKED -->locked-icon<!-- ELSE -->reply-icon<!-- ENDIF -->"><a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}" title="<!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_TOPIC_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_REPLY}<!-- ENDIF -->"><span></span><!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_TOPIC_LOCKED_SHORT}<!-- ELSE -->{L_POST_REPLY}<!-- ENDIF --></a>

yukarıda verdigim 1.kodu,2.kod ile degiştirdigimde buton çıktı ama hem yeni konu açma hemde cevap yazma butonu küçük ve 2şer tane oldu yani ekte verdigim gibi oldu...bu butonu nasıl ekleyebilirim ben prosilver temasına?

düzeltme : sorun çözüldü :)

<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_POST_INFO -->
      <div class="buttons">
         <div class="<!-- IF S_IS_LOCKED -->locked-icon<!-- ELSE -->post-icon<!-- ENDIF -->" title="<!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_FORUM_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_TOPIC}<!-- ENDIF -->"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><span></span><!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_FORUM_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_TOPIC}<!-- ENDIF --></a></div>
      </div>
   <!-- ENDIF -->

bu kodları prosilverdaki diger kodun altına ekledim ve sorun çözüldü.
Eklentiler
adsız.JPG
fatihbaz
kullanıcı
kullanıcı

İsim: fatih baz
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: 3.0.8

Re: konunun içine girdigimde yeni konu aç butonu yok?

İleti TRX 03 Arl 2010 13:22

Merhaba Fatih,
Bu phpBB tarafından özellikle yapılmış bir şey. Konu görüntülenirken "yeni konu" butonu gözükmüyor standart olarak.
Bunun için Sabri Ünal'ın sayfa üstüne yeni konu butonu kodlarını kullanabilirsin.
TRX
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Türker İnanmaz
HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.9

İleti fatihbaz 03 Arl 2010 18:31

teşekkürler ama gerek kalmadı hocam , şu kodları digerinin altına ekledim ve sorun çözüldü :)

<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_POST_INFO -->
      <div class="buttons">
         <div class="<!-- IF S_IS_LOCKED -->locked-icon<!-- ELSE -->post-icon<!-- ENDIF -->" title="<!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_FORUM_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_TOPIC}<!-- ENDIF -->"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><span></span><!-- IF S_IS_LOCKED -->{L_FORUM_LOCKED}<!-- ELSE -->{L_POST_TOPIC}<!-- ENDIF --></a></div>
      </div>
   <!-- ENDIF -->
fatihbaz
kullanıcı
kullanıcı

İsim: fatih baz
PHP: Orta
Sürüm: 3.0.8

İleti kavazaki 25 Mar 2011 15:47

selamun aleykum.

arkadaslar bende yenı phpbb 3.0.8. kurdum.prosilver cevap yaz yenı konu falan yok.bu baslık altında bulananlar yaptım olmadı.tr paketıde ındırdım.yapamadım.hali hazırda yapmıs bırı olan varsa bana prosilver temasını yollayabılırmı yada nasıl yapabılırım ?
kavazaki
kullanıcı
kullanıcı

Sürüm: phpBB 3.0.8

İleti IcEman 26 Mar 2011 19:33

prosilver/imageset/en klasörünün yanına tr klasörünü ekle ve önbelleği temizle..
IcEman
kullanıcı
kullanıcı

phpBB3: Orta
Sürüm: phpBb 3.0.8

Tema Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir