Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Rap puan, anket çalışmıyor ve bilgi bulamıyorum

Re: Rap puan, anket çalışmıyor ve bilgi bulamıyorum

İleti bilge 23 Haz 2011 20:04

Aslında bana da dosyalarda bozulma var gibi geliyor. Bazı dosyaların içine mesela rank imgeleri girmiş.
Mesela smile eklerken bir bakıyorum smile yerine başka bir ilgisiz dosyaya gidiyor.Hadi ordan çıkar esas yerine koy..Bazılarında sorun olmazken bazıları ilgisiz yerlere kayıyor.

ihs.com.tr domain için iyi değil mi? Bir bilgisayarcı yavsiye etmişti.
Default Tema değişikliği bizim sitelere rahatlıkla uyarlanabiliyor mu?
bilge
kullanıcı
kullanıcı

İsim: bilge
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.7-PL1

İleti bilge 23 Haz 2011 20:04

Aslında bana da dosyalarda bozulma var gibi geliyor. Bazı dosyaların içine mesela rank imgeleri girmiş.
Mesela smile eklerken bir bakıyorum smile yerine başka bir ilgisiz dosyaya gidiyor.Hadi ordan çıkar esas yerine koy..Bazılarında sorun olmazken bazıları ilgisiz yerlere kayıyor.

bilge
kullanıcı
kullanıcı

İleti DonkanShinigami 23 Haz 2011 21:25

bilge yazdı:Aslında bana da dosyalarda bozulma var gibi geliyor. Bazı dosyaların içine mesela rank imgeleri girmiş.

domain değil hosting dedim. phpinfo dosyası kullanıcının istediği zaman ulaşabilmesi gereken bir şeydir. büyük ihtimalle php dosyalarınız bozuk
DonkanShinigami
kullanıcı
kullanıcı

İsim: Fırat Akandere
HTML: Çok iyi
CSS: İyi
PHP: İyi
phpBB3: Çok iyi
Sürüm: phpBB3 3.0.8

İleti CaSPerS 23 Haz 2011 22:36

sitede chmod ayarları yapılmadığından ve tema sürümü eski sürüm olduğundan 3.0.8 sistemde çakışma yapmaktadır temadaki sorunları düzelttim ... 3.0.8 ile sorun kalmadı büyük ihtimalle şuan tek sorun viewtopic_body de renk kodlarının orda renk lerde renk kodlarıda yazmakta oda sürümle alakalı onuda yarın düzelteceğiz..
CaSPerS
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: 3.0.4

İleti bilge 23 Haz 2011 23:59

Pardon! Hosting yazacağıma domain yazmışım.
İlgilenen, EMEĞİ geçen tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.
CasperS maaşallah bu işin kurdu olmuş. Sanırım buradaki çoğu arkadaşta öyle.Bu işlerle iştigal ediyorlar.

Bu başlık altında;
:idea: Facebook paylaş konusu çözüldü
:idea: Anket konusu çözüldü
:idea: Youtube video ekleme konusu çözüldü. (Caspers, kodda bir eksiklik gördü düzeltti, çalışmaya başladı.) Birde ayrıca vidivodo kodu ekledi sağolsun.

:arrow: Rep puan kaldı.

Çok sağolun.
bilge
kullanıcı
kullanıcı

İleti bilge 25 Haz 2011 11:21

Arkadaşalar, tema yenileme veya seo sef gibi bir işlem yapıldığında önceden yüklediğim kod bilgileri siliniyor. Mesela facebook sayfamı kediliev.com un en altına yerleştirmiştim. Ayrıca kediliev.com face sayfamıda, zirve 100 sayaç kodu,hatta şu sizin katkılarınızla yüklediğim şu face paylaş butonu bile kaybolmuş. (Ama gene butonu yerleştirdim) seo sef işlemlerinde de google kodları filan kaybolmuştu.
Bu birşeyler yapıldıkça kodların kaybolmaması için yapılacak bir şey var mı?Hep yeniden ilave yüklediğim kodları yüklemek zorunda mıyım?
Mesela face sayfalarımı sitenin altına nasıl yerleştirdim şimdi hatırlayamıyorum. Kolaylık oluyordu.
bilge
kullanıcı
kullanıcı

İleti bilge 25 Haz 2011 11:21

Arkadaşalar, tema yenileme veya seo sef gibi bir işlem yapıldığında önceden yüklediğim kod bilgileri siliniyor. Mesela facebook sayfamı kediliev.com un en altına yerleştirmiştim. Ayrıca kediliev.com face sayfamıda, zirve 100 sayaç kodu,hatta şu sizin katkılarınızla yüklediğim şu face paylaş butonu bile kaybolmuş. (Ama gene butonu yerleştirdim) seo sef işlemlerinde de google kodları filan kaybolmuştu.
Bu birşeyler yapıldıkça kodların kaybolmaması için yapılacak bir şey var mı?Hep yeniden ilave yüklediğim kodları yüklemek zorunda mıyım?
Mesela face sayfalarımı sitenin altına nasıl yerleştirdim şimdi hatırlayamıyorum. Kolaylık oluyordu.
bilge
kullanıcı
kullanıcı

İleti CaSPerS 26 Haz 2011 00:08

Sayın bilge yarın o sorunlarınızıda çözebiliriz .. bakabilirim ... teşekkürler.
CaSPerS
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: 3.0.4

Önceki

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir