Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

sağ blok

sağ blok

İleti turgutalp 12 Nis 2011 10:40

s.a arkadaşlar..v3.0.8 de üye avatar ve bilgilerinin bulunduğu sağ bloğu sayfanın sol tarafına nasıl alabilirim.tşk
turgutalp
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Orta
CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.8

Re: sağ blok

İleti TRX 12 Nis 2011 12:07

Merhaba, Hoşgeldiniz.
Öncelikle burasının bir msn veya türevi bir çet sayfası olmadığını hatırlatmak isterim. Sonra sırası ile Site Kuralları, Yardım isteme şablonu ve makaleler kısmını inceleyin. Eğer sorunu yine çözemezseniz okuduğunuz kuralları göz önünde bulundurarak bu iletinizi düzenleyin veya yeni bir cevap yazın.
TRX
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Türker İnanmaz
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.9

İleti turgutalp 12 Nis 2011 12:23

uyarınız için tşk ederim.ancak amacım sadece yeni kurduğum forum için yardım almaktı.
turgutalp
kullanıcı
kullanıcı

CSS: Başlangıç
PHP: Orta
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.8

İleti TRX 13 Nis 2011 10:49

Site Kuralları D.1.
-
Bir önceki yazımdaki bağlantıları dikkate alıp incelemiş olsaydınız şuan sorununuz olmayacak ve ne olduğu belirsiz olan "tşk" harflerini yazmamış olacaktınız.

Lütfen panomuzdaki kuralları okuyup uymaya özen gösterin, bu sayede hem sonuca daha hızlı ulaşmış olacaksınız hemde bir çok bilgiyi farkında olmadan öğrenmiş olacaksınız.
turgutalp yazdı:uyarınız için tşk ederim.ancak amacım sadece yeni kurduğum forum için yardım almaktı.
TRX
genel yetkili
genel yetkili

Kullanıcı avatarı

İsim: Türker İnanmaz
CSS: Orta
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: 3.0.9

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi