Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

Board3 Portal Son Konularda resim ve bilgi

Board3 Portal Son Konularda resim ve bilgi

İleti sebelebettinkam 26 Şub 2011 21:28

SA arkadaşlar
phpBB 3.0.8 Forum
Board3 de portal
prosilver tema
sitemin bilgileri bu board3 temada son konular diye bölüm var orada son açılan konular listeleniyor. Ben bu son konularda aşağıdaki sitelerdeki gibi

konunun resmi ve konu ile ilgili bilgi olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
sebelebettinkam
kullanıcı
kullanıcı

İsim: sebelebettin
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.6

Re: Board3 Portal Son Konularda resim ve bilgi

İleti IcEman 26 Şub 2011 21:53

link eklemişsin de linklere tıkladığında başka sitelere yönleniyor linkleri değiştir btl.ly yada goo.gl yi kullan linkleri siliyorum

anladığım kadarıyla haberleri kısa değilde uzun olarak göstermek iştiyorsun o zaman acp- portal - news -
Compact news block style: no olmalı tabi yanlış anlamadıysam
IcEman
kullanıcı
kullanıcı

Sürüm: phpBb 3.0.8

İleti sebelebettinkam 26 Şub 2011 23:57

sağolasın ama bişey dicem benim linklerde siteler 5 sn sonra açılıyo bit.ly ile arasında pek bi fark yok sayılır sadece 5 sn fark var.
ben o siteleri oldukları gibi kendi adresleriyle normal olarak yazsaydım eminimki sen buna hiçbirşey demeyecektin
sitende başkalarının sitesini bedavaya reklam yaptırmaya göz yumuyosun bende reklam olmasın diye linkleri kısaltıp koydum 5 sn için linkleri silmişsin. eğer benim linkleri siliyosan forumdaki bütün linklerin duruyor olması şaşırtıcı :?:
sebelebettinkam
kullanıcı
kullanıcı

İleti IcEman 27 Şub 2011 01:41

burada "yönetici" benim .. benimle tartışmaya girmene gerek yok.. linkleri reklamsız sağlam olan sitelerden vermeni istemem çok mu kötü ?
Eğer birinin reklam amaçlı bir konu açtığını düşünsem gereğini yaparım zaten kimseden de korkum olmaz yazanın sadece konusunu değil gerekirse üyeliğinide silerim sorun yok yani ..

sağlam bir site google url kısaltma servisi ... http://goo.gl
sen sorununu hallettin mi ? ondan haber ver
IcEman
kullanıcı
kullanıcı

Sürüm: phpBb 3.0.8

İleti sebelebettinkam 27 Şub 2011 17:57

sorunum halloldu sağolasın senin yöneticiliğine benim şikayetim yok zaten, benim dediğim site adreslerini normal kısaltmadan yazsaydım bana hiçbirşey demeyecektin
sebelebettinkam
kullanıcı
kullanıcı

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir