Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

karma mod sorunu

karma mod sorunu

İleti sebelebettinkam 08 Oca 2011 17:16

arkadaşlar ben bu karmamodu kurdum herşey normal çalışıyomuş gibi gözüküyo, YKP de ayarları fln var karmamodun ama bunu nasıl kullanıyoruz ki yani nasıl puan vericez. Ben sitemde bir konuya girdim hiç orada bu modla ilgili bişey göremedim yardım ederseniz sevinirim.
sebelebettinkam
kullanıcı
kullanıcı

İsim: sebelebettin
HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.6

Karma Mod [1.2.3]

İleti mehasin 08 Oca 2011 18:47

ilk kurduğumda otomoddan styles>prosilver ve subsilver temalarının içerisindeki resimleri yüklememişti bundan dolayı ben de mesajlarda görememiştim resimleri ftpye yükleyince düzelmişti root>styles>prsoilver veya subsilver içirisindeki resimler ftpde var mı?

(kurulumu nasıl yaptınız bilmiyorum ama kurulumu otomod ile yaptığımda aynı durumla karşılaşmıştım)
mehasin
kullanıcı
kullanıcı

phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.10

Karma Mod [1.2.3]

İleti sebelebettinkam 08 Oca 2011 19:37

ben kurulumu normal yaptım otomodla yapmadım root klasörünü aynen ftp ye attım ama ben prosilver teması kullanmıyorum prosilver tabanlı başka tema kullanıyorum resimleri fln prosilver klasörüne değilde kullandığım temanın klasörünemi atmam gerekiyo
birde temalarda yapılması gerekilen kod değişikliklerinde mesela prosilverdaki bir dosyayı değiştirmemi istemiş ben onu değiştirdim ama bikaç dosya prosilverda var bnm kullandığım temada yok bu durumda ne yapmalıyım yardımını bekliyorum teşekkürler
sebelebettinkam
kullanıcı
kullanıcı

İsim: sebelebettin
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.6

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir