Sitemiz sadece phpBB 3.0 sürümüne destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.

eklenti kurarken oluşan bir hata

eklenti kurarken oluşan bir hata

İleti mehasin 04 Oca 2010 00:10

phpbb 3.0.6 sürümünü kurdum ve yönlerdirmelerinize dayanarak bazı modlar oluşturdum eklentiler vs. hızlı cevap seçeneğini açtım ve prime quick reply yükledim yalnız nerde nasıl bir hata yaptım bilmiyorum ama nasıl olduğunu görmek için bir deneme yapayım dediğimde cevaplaya tıkladım yorum yapma sayfası açılmıyor. Hızlı cevap seçeneğine tıkladığımda hızlı cevap sayfası açılıyor yalnı yorum yapıp gönder dediğimde yine beyaz bir sayfa çıkıyor yeni yorumlar eklenmiyor. Sanırım Posting. php sayfasından kaynaklanıyor ama nerde nasıl olduğu konusunda yardımcı olabilir misiniz? posting.php dosyasının içeriğini gönderiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim...

posting.php dosyası http://rapidshare.com/files/329903208/posting.php.html
En son IcEman tarafından, 04 Oca 2010 00:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Sebep: dosya linki verildiği için içeriğe gerek yok..
mehasin
kullanıcı
kullanıcı

HTML: Başlangıç
CSS: Başlangıç
PHP: Başlangıç
phpBB3: Başlangıç
Sürüm: phpBB 3.0.10

Re: eklenti kurarken oluşan bir hata

İleti r00t 04 Oca 2010 00:46

phpBB 3.0.6 sürümüne prime quick reply eklentisini kurmanıza gerek yok, phpBB'nin bu sürümünde hızlı cevap zaten var. posting.php de yaptığınız değişiklikleri geri alırsanız vaya saf posting.php yüklerseniz hata ortadan kalkar.
r00t
genel yetkili
genel yetkili

HTML: Orta
CSS: Orta
phpBB3: İyi
Sürüm: phpbb 3.0.7 PL-1

İleti mehasin 04 Oca 2010 09:54

r00t yazdı:phpBB 3.0.6 sürümüne prime quick reply eklentisini kurmanıza gerek yok, phpBB'nin bu sürümünde hızlı cevap zaten var. posting.php de yaptığınız değişiklikleri geri alırsanız vaya saf posting.php yüklerseniz hata ortadan kalkar.

İlgi ve bilginiz için teşekkür ederim. Söyledikleriniz ilk aklıma gelen çözüm oldu yalnız bazı mod eklemeleri yaptığım için emin olamadım acaba posting.php dosyasınada ekleme yaptım mı diye bu yüzden saf posting.php dosyasını yükleyemiyorumki diğer modlar bozulmasın. Şu anki posting.php dosyasını ek olarak gönderdim işin ehli olan arkadaşlar inceleyip bilgi verirlerse veya bir şekilde yönlendirirlerse sevinirim.
mehasin
kullanıcı
kullanıcı

İleti marvell 04 Oca 2010 11:14

http://winmerge.org/ winmergeyi kurup sizin posting.php niz ile saf posting.php yi karşılaştırırsanız ne gibi farklar var hangi satırlarda farklar var görebilirsiniz.
marvell
kullanıcı
kullanıcı

phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.4

İleti mehasin 04 Oca 2010 11:22

marvell yazdı:http://winmerge.org/ winmergeyi kurup sizin posting.php niz ile saf posting.php yi karşılaştırırsanız ne gibi farklar var hangi satırlarda farklar var görebilirsiniz.

Teşekkür ederim... Bir inceleyeyim.
mehasin
kullanıcı
kullanıcı

İleti mehasin 04 Oca 2010 11:50

saf posting.php ile kullandığımı karşılaştırdım arada ki farkı buldum saf olan posting.phpyi ftpye attım ama değişen birşey olmadı.

kullandığım posting.php ile saf posting.php arasında ki fark

// Begin : Anti all uppercase
if ($config['aau_enable'] && !$auth->acl_get('u_ignore_uppercase'))
{
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_lowercase.' . $phpEx);
$user->add_lang('mods/anti_uppercase');
if ($auth->acl_get('u_check_uppercase') || ($config['aau_repetition'] && $mode == 'post' && $user->data['user_posts'] < $config['aau_posts_limit']))
{
if (str_replace(array('..',',,','??','!!'), array('','','',''), $post_data['post_subject']) != $post_data['post_subject'])
{
$error[] = $user->lang['NO_ALL_CAPS_ANTI_REPETIVE'];
}
}
if (!$config['aau_enable_correction'] && $config['aau_enable_subject'] && !post_subject_uppercase_check($post_data['post_subject']) && empty($error))

{
$error[] = $user->lang['NO_ALL_CAPS_IN_SUBJECT'];
}
else
{
$post_data['post_subject'] = (empty($error)) ? post_subject_uppercase_check($post_data['post_subject']) : $post_data['post_subject'];
}
if (!$config['aau_enable_correction'] && $config['aau_enable_message'] && !message_text_uppercase_check($message_parser->message))
{
$error[] = $user->lang['NO_ALL_CAPS_IN_MESSAGE'];
}
else
{
$message_parser->message = (empty($error)) ? message_text_uppercase_check($message_parser->message) : $message_parser->message;
}
}
// End : Anti all uppercase
mehasin
kullanıcı
kullanıcı

İleti ysl52 04 Oca 2010 12:16

"Anti all uppercase" eklentisi eski sürüm, son sürüme güncelle.
Ayrıca o eklentinin bahsi geçen sorunlarla ilgisi olamaz.
ysl52
tercüme
tercüme

Kullanıcı avatarı

PHP: Orta
phpBB3: Orta
Sürüm: phpBB 3.0.7-PL1

İleti mehasin 04 Oca 2010 12:41

ysl52 yazdı:"Anti all uppercase" eklentisi eski sürüm, son sürüme güncelle.
Ayrıca o eklentinin bahsi geçen sorunlarla ilgisi olamaz.

evet arkadaş karşılaştırma yapmak için link verdiğinde yaptığım karşılaştırmadan sonra sorunun farklı bir durumdan kaynaklandığı belli ama neyden kaynaklanıyor onu nasıl çözeriz. Bahsettiğiniz güncellemeyi yapmaya çalışayım. Teşekkür ederim...
mehasin
kullanıcı
kullanıcı

İleti mehasin 04 Oca 2010 13:31

Bu şekilde daha çok uğraştıracağını düşünerek forumu kaldırıp tekrar kurmaya karar verdim. İlgilenen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim sağ olun var olun teni sorunlarda görüşmek üzere kendinize iyi bakın :D
mehasin
kullanıcı
kullanıcı

Eklenti Sorunlar & Yardım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir