Web sayfamız sadece phpBB 3.0.x sürümlerine destek vermektedir. Konu açmadan, ileti yazmadan önce lütfen site kuralları sayfamıza göz atınız.
kaptangula yazdı:Kardeş biz burada paylaşım için sizler için kafa yoruyoruz senin dediğin şeye bak kardeş şahsiye hakarat falan yaptığımız falan yok biz burada hocamızdan bişiyler öğrenmek amacındayız saçma sapan şeylerle gündeme gelmeyiniz lütfen..
/* ALEXIS: disable for high load :(
if ($config['index_random_member'])
{
include($index_root_path . '/bloglar/random_member.'.$phpEx);
}
*/
standartt yazdı:dikkatimi çeken başka bir husus.
botların sayfayı indexlemesine baktığımda. portalda yer alan blokların hepsini okuyor. daha doğrusu çoğunu okuyor. ve şöyle garip şeyler çıkıyor ortaya.
portalda gezerken
En çok 5 kullanıcı 06 Tem 2009, 21:57 tarihinde bir arada bulundu
sitemize destek vermek için aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz:
yazılarını indexliyor v.s. v.s.
bende bu yazıları okumasını istemediğim için. portal_body.html dosyamda şu değişiklikleri yaptım.
sadece bir tanesini yazıyorum:
- Kod: Tümünü seç
<!-- IF not S_IS_BOT and S_DISPLAY_LINK_US -->
<!-- INCLUDE portal/block/link_us.html -->
<!-- ENDIF -->
bu demek oluyorki eğer bot değilse göster. yani botlar burayı okuyamaz ve arama sonuçlarında görünmesini istemediğimiz yazıları içeren bölümleri botlar göremez.
bunu denemek için kendim kayıt yaptım başka bir email ve kullanıcı adıyla. yönetici panelinden bu kullanıcıyı kayıtlı kullanıcılar grubundan silip botlar grubuna aldım ve oturum açtım. birde baktımki link_us.html yi görebiliyorum.
nedir bu olayın özü?
Eklenti Tanıtımları, Duyurular, Güncellemeler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir